Tuesday, November 3, 2009

Shopping Palma

Jag hade inte så lång tid på mig för shopping i Palma eftersom familjen var med och det mest brukar sluta i en jakt på fotbollströjor, men jag sprang av en ren händelse på några jättefina inredningsbutiker som hade kul och annorlunda inredning. Allihop väl värda ett besök. Bilderna är mina egna.

Rialto Living är svenskägd, vilket man nästan kan se på sortimentet, och ligger på Carrer Sant Feliu. Butiken är stor och har förutom inredning även ett trevligt café och en jättefin klädesavdelning. Här säljs produkter som tar upp flera inredningsstilar som de själv beskriver som Hamptons, New York, Colourful European och Ethnic.
.


.
Nästan vägg i vägg ligger L'Estanc By Flamant Home Interiors som har en lantlig och antik känsla. Vackra möbler som kändes begagnade men kanske var nytillverkade, härlig känsla i alla fall. Butiken har även en liten gård med detaljer för utemiljön.
.
Bredvid den ligger i sin tur Tao Gallery. Butiken har en spännande mix av spanska lantliga antikviteter och asiatiska detaljer men även produkter med lite industrikänsla. Plus en hel del kläder.


.
Anavida, som drivs av svenska Anna Stenberg, ligger på den närbelägna gatan Can Sales och är en antikvitetsaffär med bl a svenska allmogeskåp och gustavianska möbler som specialitet. Men här finns också spännande asiatiska och afrikanska detaljer. Jag har skrivit om Annas hem tidigare för länge sen när det var med i Sköna Hem, se inlägget här. Bilderna kommer från Anavidas hemsida där man också kan se fler bilder från hennes eget hem.

No comments:

Post a Comment