Thursday, November 11, 2010

Kan det bli för bra?

Vad tycker ni om det här? Underbart gammalt vackert hus med påkostad och lyxig inredning med flera tjusiga designmöbler och stor harmoni i färgvalen, men... kanske det kan bli lite för matchigt och för påkostat. Har man tagit i för mycket? Jag får också en stor lust att flytta runt prylarna lite, flytta ut soffan, ta bort skrafset på matbordet, samla ihop dekorationerna i sovrummet till ett ställe och den lilla runda mattan under bordet !? ... eller är det bara surpuppan* som är framme? Bilder från Boligmagsinet.

What do you think about this? Beautiful house, expensive enterior and lovely colours, but can it be too much? Too perfect, can you overdo it? Let me know what you think! Images Boligmagsinet, se more images here.

*) När jag bloggade för Sydsvenskan blev jag kallad 'surpuppan' av en läsare för att jag gav mig på en svensk helgedom - elljustaken - och kritiserade den.

1 comment:

  1. Som höggravid får Frk M en massa tips och mer eller mindre trevliga berättelser från alla kvinnor Skoinlägg som själva fött. Antingen berättas det med stolthet att ingen som helst smärtlindring behövdes,

    ReplyDelete