Saturday, March 6, 2010

Hemma hos Living like Linda

Igår var det en supertrevlig dag, då jag Simplicity Jannice och Anna Inreder åkte till Kristianstad och hälsade på Living like Linda. Tjusigt med alla 'artistnamn' eller hur? Vi fick se Lindas ursnygga hem, kul att se efter alla bilder och diskussioner som dyker upp på hennes blogg.

Vi tog allihop en tur på stan och kollade in Kristianstads utbud av inrednings- och klädesbutiker. Återkommer till dem så småningom.
.
Senare på eftermiddagen blev vi också inbjudna på en fika hos Maria från Lilla Villa Vita och fick se hennes underbara sekelskiftes hem. Maria har en bild på sin blogg av oss hela gänget hemma hos henne, den enda stund på hela dagen då vi faktiskt var tysta någon sekund och bara log!
.
Tack tjejer för trevligt sällskap och Linda och Maria för att ni öppnade era hem för oss!
.
Här kommer några bilder från Lindas vackra hem, men ärligt talat gör de inte hennes hem rättvisa. Det är mycket snyggare i verkligheten med kombinationen av modern och ren stilkänsla i hennes härliga gamla lägenhet med kakelugn och allt. Lägg märke till alla kul idéer som skrivtavla på skafferidörren, bokstäverna på väggen i köket eller väggdekorationen i sovrummet. Så fint - Kika in på Living like Linda!
.

No comments:

Post a Comment